Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ -Το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Δραματικές στιγμές έζησε η Γιάννα Νταρίλη, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που της σημάδεψε τη ζωή.
Σε συνέντευξη της, η τηλεοπτική γυμνάστρια "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε καρέ-καρέ τον "εφιάλτη" που βίωσε εκείνη τη μέρα.
"Στις 15 Δεκεμβρίου, δυστυχώς, είχα ένα ατύχημα. Αρκετά σοβαρό. Ένα ταξί με χτύπησε ενώ περπατούσα στο Μανχάταν. Αυτό το ατύχημα μου άλλαξε τη ζωή, καθώς έπρεπε με βίαιο τρόπο να αλλάξω την καθημερινότητά μου.
Μου πήρε περισσότερο από έντεκα μήνες να επανακάμψω πλήρως. Το ατύχημα με άλλαξε ολοκληρωτικά. Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Με "τραυμάτισε" μέσα μου. Όμως πρέπει να δίνουμε χώρο και στην ατυχία να γίνεται ευκαιρία. Έτσι, αυτό το διάστημα αφιερώθηκα στο να μελετήσω σε βάθος την αγορά των ΜΜΕ" δήλωσε στο "Life&Style".

ΠΗΓΗ- http://www.radar.gr/news/gianna-ntarili-to-troxaio-pou-tis-allakse-ti-zoi-13751.html


Μαρία Τσουρή: «Δεν θέλω να έχω σκυμμένο το κεφάλι και απλώς να περιμένω να δω τι θα γίνει στην Ελλάδα»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Μαρία Τσουρή: «Δεν θέλω να έχω σκυμμένο το κεφάλι και απλώς να περιμένω να δω τι θα γίνει στην Ελλάδα»


Γιατί επέλεξε να ασχοληθεί με τον τομέα του σχεδιασμού αθλητικών ρούχων ηΜαρία Τσουρή;

«Τα ρούχα είναι αθλητικά και εκτός από αυτό, εγώ ζωγραφίζω. Οπότε τα σχέδιά μου θα μπαίνουν σε πολλά από τα ρούχα» δηλώνει η πρώην πολίστρια στο Glam και συμπληρώνει: «Έχω αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων ουσιαστικά και την προώθηση των προϊόντων. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές. Δεν θέλω να έχω σκυμμένο το κεφάλι και απλώς να περιμένω να δω τι θα γίνει στην Ελλάδα. Πρέπει να προσπαθούμε στη ζωή μας και θα έρθει η στιγμή που ανταμειφθούμε».

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τα όμορφα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Τα όμορφα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Όπως όλοι, έτσι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει τα δικά της μυστικά.
Η παρουσιάστρια δένεται με τις ιστορίες που παρουσιάζει στην εκπομπή της και την επηρεάζουν σε προσωπικό επίπεδο. Θέλει να βοηθήσει όσους την έχουν ανάγκη και το κάνει μέσα από το «Πάμε Πακέτο». Τα μυστικά της Βίκυς όμως δεν σταματούν εδώ. Όταν ήταν μικρή διάβαζε τα περιοδικά που έπαιρνε η μητέρα της και πάντα στεκόταν στις στήλες της ομορφιάς. Θέλει να μάθει στις γυναίκες όλα όσα γνωρίζει η ίδια για την ευεξία και την υγεία και γι’ αυτό τον λόγο δημιούργησε το δικό της site. Η παρουσιάστρια αγαπάει το βόλεϊ και δεν την ενοχλεί όταν οι δικοί της την πειράζουν επειδή παίζει στις παραλίες με μικρότερές της.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Μαρία Τσουρή-Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Βάπτισαν τον γιο τους !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


 Τον τεσσάρων μηνών γιο τους βάπτισαν η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Το μυστήριο έγινε με λίγους καλεσμένους και χωρίς καμία διακόσμηση  καθώς το ζευγάρι ήθελε να γίνει μια παραδοσιακή βάπτιση. Ο μικρός πήρε το όνομα Κωνσταντίνος από τον πατέρα του μπασκετμπολίστα ενώ όταν τον έβαλαν στην κολυμπήθρα εκείνος δεν έκλεψα ούτε στιγμή. Η πολίστρια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και ένα μίντι κομψό φόρεμα. Ανάμεσα στους καλεσμένους και η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή. Μετά την βάπτιση ακολούθησε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Star".
πηγή- http://www.gossip-tv.gr/sports/story/223354/maria-tsoyri-panagiotis-vasilopoylos-vaptisan-ton-gio-toys


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Φωτό Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Το νέο λουκ, τα νυχτοπερπατήματα και η γυναικάρα δίπλα του!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

petros

Γνωρίζονται αρκετό καιρό. Πριν από λίγες μέρες συναντήθηκαν στη περιοχή του Ψυρρή για να δουν τη παράσταση του Παντελή Καναράκη και της Σοφίας Βογιατζάκη! Ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί και με τους δυο καθώς και με τον Γιώργο Αλουπογιάννη που είναι επίσης στη παράσταση. Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να έλειπε. Όπως και η Έλλη Αγγελιδάκη που πήγε να δει τον κολλητό της Καναράκη! Οι δυο τους θέλησαν να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία στην οποία όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος  ακολουθεί κι εκείνος τη μόδα της …γενειάδας! Εντάξει δεν έγινε ακόμα Σουλεϊμάν αλλά δεν τον έχουμε ξαναδεί με τόσο μούσι! Πάντως με το που έσκασε μύτη τα γυναικεία βλέμματα έπεσαν πάνω του. Με γένια ή χωρίς αρέσει. Λίγο τη μύτη να έριχνε στη γη και όλα θα ήταν καλύτερα!!!!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/fvto-petros-mpoysoylopoylos-to-neo-louk-ta-nyxtoperpathmata-kai-h-gynaikara-dipla-toy/

Ελένη Ματζουράνη: Το άτακτο κορίτσι του Θέμου σε sexy πρόβα φωτογράφησης!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

_NIK4039

Tο κάναμε κι αυτό. Μπήκαμε στο Studio του Νίκου Ζαχαρόπουλου και εξασφαλίσαμε εικόνες απο το πιο sexy κορίτσι της Αθηναϊκής νύχτας. Τι κι αν είναι μικροκαμωμένη; Το κορίτσι είναι σαν μυθιστόρημα αφού το βλέμμα πάει πάνω της όπως η ταχύτητα στον κοσμοναύτη. Για να χαρείς όμως την κάθε ικμάδα του κορμιού της οφείλεις να έχεις την βραδύτητα του ερωτευμένου…Η Ελένη πόζαρε και οι αναστεναγμοί έγιναν ένα με τις οδηγίες του φωτογράφου! Δείτε το κορίτσι και χαρείτε το!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/elenh-matzoyranh-to-atakto-koritsi-toy-themoy-se-prova-sexy-fwtografhshs/

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Δείτε την Κατερίνα Στικούδη άβαφη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Η Κατερίνα Στικούδη συνηθίζει ν' ανεβάζει στο twitter της φωτογραφίες από την καθημερινότητάς!
Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έχει ανεβάσει κατά καιρούς φωτογραφίες πριν κοιμηθεί, μόλις έχει ξυπνήσει και δεν την νοιάζει να την δουν οι θαυμαστές της δίχως ίχνος μακιγιάζ!
Αυτή τη φορά λοιπόν η Κατερίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία όπου έχει βγει εντελώς άβαφη και είναι μέσα στο αυτοκίνητό της και οδηγεί. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά φαίνεται πώς δεν έχει κόμπλεξ σαν όμορφη γυναίκα που είναι!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η "Sentao Yoga" της Ελένης Πετρουλάκη στις Σέρρες!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Η δημοφιλής γυμνάστρια επισκέφτηκε την πόλη των Σερρών για να διδάξει το καινούργιο πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή της και εκτελείται με τη βοήθεια μιας καρέκλας.
Όπως εξήγησε η ίδια, στις δεκάδες παραβρισκόμενες γυναίκες που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Ελένης Πετρουλάκη, ο λόγος που το ετοίμασε ήταν γιατί η ζωή μας έχει γίνει αρκετά καθιστική και στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις καρέκλες για την βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης. Ένα πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει και σε DVD τους επόμενους μήνες ώστε να έχουν την ευκαιρία και εκείνοι που δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο να το δοκιμάσουν στο σπίτι.
Το ραντεβού με την Ελένη Πετρουλάκη με όσους αγαπούν την γυμναστική, δόθηκε στο ξενοδοχείο "Philippos-Xenia" όπου φιλοξενείται το γυμναστήριο της όμορφης Κρητικιάς (ASANΑ). Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή με την όμορφη γυμνάστρια να προτρέπει ακόμη και όσους πήγαν ως απλοί θεατές να κάνουν το πρόγραμμα "Sentao Yoga".
Οι δεσμοί της Ελένης Πετρουλάκη με τις Σέρρες είναι δυνατοί και στηρίζονται στη φιλία της με την σύζυγο του ιδιοκτήτη του "Philippos Xenia", Δέσποινα Μαματζή. Έτσι το διήμερο που βρέθηκε στην πόλη της Β. Ελλάδας, απόλαυσε την αγορά, τα καφέ και το καλό φαγητό. Όπως δήλωσε στο ΔΙΚΤΥΟ, η θετική ενέργεια των ανθρώπων στην πόλη σε αντίθεση με την κατήφεια που επικρατεί στην Αθήνα της έδωσαν έναν αέρα ανανέωσης.
Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, αποκλειστικά, στην Χριστίνα Πατσιώκα μίλησε για το πόσο χαρούμενη νιώθει που οι έλληνες έχουν εντάξει την προσπάθεια για καλή φυσική κατάσταση στην καθημερινότητα τους ενώ αποκάλυψε και το καλύτερο, για εκείνη, μυστικό ομορφιάς.
ΠΗΓΗ-http://www.lifestar.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=808:%CE%B7-sentao-yoga-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82&Itemid=137&tmpl=component&print=1

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΟΥΣΗ-Με ένα σούπερ, τοσοδούλι μίνι…

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


.
 Διαθέτει ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί, κάτι πολύ λογικό αφού πρόκειται για μία αθλήτρια με πολλές διακρίσεις. Ο λόγος για την πρωταθλήτριά μας στην ενόργανη, Βασιλική Μιλλούση, η οποία είπε να το ρίξει λίγο έξω. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr εντόπισε την όμορφη αθλήτρια σε γνωστό μαγαζί της παραλιακή, όπου τραβούσε όλα τα βλέμματα, με το καλλίγραμμο κορμί και το λαμπερό της χαμόγελο!
ΠΗΓΗ- http://www.entertv.gr/2012/09/02/lifestyle/me-ena-souper-tosodouli-mini/

Ελένη Πετρουλάκη: Βόλτα μόνο για κορίτσια!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Η Ελένη Πετρουλάκη είναι πολύ δεμένη με τα παιδιά της και καθημερινά, παρά το εξαντλητικό της πρόγραμμα, φροντίζει να τους αφιερώνει πολύτιμο χρόνο.
Σχεδόν κάθε απόγευμα, η διάσημη γυμνάστρια μαζί με τη μόλις δυο ετών κόρη της, Ηλιάνα, επισκέπτονται την παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στη Βούλα. Ο φωτογραφικός φακός του ciao, απαθανάτισε μαμά και κόρη να απολαμβάνουν τον περίπατο και το παιχνίδι ενώ μαζί της ήταν και οι φίλες και γειτόνισσες της, τις κόρες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σίνισα Γκόγκιτς.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κατερίνα Στικούδη vs Ελένη Φουρέιρα-Η άγνωστή κόντρα και ο πόλεμος της Τρίχας!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Desktop1



Στην Ελλάδα του «Ότι δηλώσεις είσαι» η μια δηλώνει hip hop-ερ η άλλη βάζει κάτω την Νταϊάνα Ρος. Κάποτε ήταν φίλες. Πλέον οι κακές γλώσσες λένε ότι η μια δε θέλει να βλέπει το πρόσωπο της άλλης. Και φαίνεται ότι η μάχη Στικούδη VS Φουρεϊρα έχει μόλις αρχίσει. Πριν λίγες μέρες η Ελένη ανέβασε στο twitter φωτογραφία με το νέο της λουκ-αφέλειες. Το είδατε και στο blog μας. Είμαστε άλλωστε μεγάλοι μάστορες σε θέματα τρίχας! Κάνουμε την τρίχα…τριχιά για πλάκα. Μέχρι εδώ ολά καλά. Ελα όμως που είχε προηγηθεί η Στικούδη, η οποία και αυτή είχε ανεβάσει στο twitter της φωτογραφία απο το backstage του νέου της βιντεοκλίπ με το νέο της λουκ… Μαντεύετε πιο είναι αυτό το νέο λουκ; Μα φυσικά αφέλειες….Ποια το έκανε καλύτερα; Ας αποφασίσουν οι κομμώτριες…Λέτε η κόντρα που υποβόσκει να έχει κοινό παρονομαστή το Family; Ρωτάω απλά…

πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/elenh-foyreira-katerina-stikoydh-h-agnwsth-kontra-kai-o-polemos-ths-trixas/#more

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σόφη Πασχάλη-Διασκέδαση με τις κολλητές της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Παπαβασιλείου-Περιστέρη-Πασχάλη: Πού διασκέδασαν οι τρεις κυρίες;





Το τελευταίο καιρό κάνουν πολύ παρέα! Βγαίνουν μαζί, διασκεδάζουν και πρόσφατα τις είχαμε δει μαζί στο πάρτι γενεθλίων της γυμνάστριας,Σόφης!
Οι τρεις τους λοιπόν την Πέμπτη το βράδυ είπαν να βγουν έξω και να το «κάψουν»! Έτσι οι τρεις κυρίες συναντήθηκαν και διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου. Μάλιστα δεν έπαψαν να βγάζουν φωτογραφίες ούτε λεπτό! Μπορεί τα κορίτσια να ξενύχτησαν την Πέμπτη, αλλά την Παρασκευή ήταν άψογες στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους!


Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πέτζα Στογιάκοβιτς- Αλέκα Καμηλα: Οι βόλτες με τα παιδιά και το διήμερο στη Βουλιαγμένη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

fe064_L

Το ζευγάρι ήρθε στην Ελλάδα και όπως σας πληροφορήσαμε πρώτοι, ζει σ΄ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά! Όμως όταν μέσα Οκτωβρίου έχει καλοκαιρία, τότε τα Βόρεια Προάστια δεν είναι ιδανικά για τσάρκες. Ειδικά όταν έχεις και παιδιά. Έτσι το Σάββατο η οικογένεια Στογιάκοβιτς «κατέβηκε» παραλία για ένα διήμερο κοντά στη θάλασσα! Την Κυριακή ο μπασκετμπολίστας βόλταρε με τα δυο του παιδιά στη πλατεία της Βουλιαγμένης παρέα με τον καλό του φίλο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ενώ η Αλέκα δεν τους ακολούθησε αφού έμεινε σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής με την μικρή… Άντε τώρα που ήρθαν μόνιμα για να τους βλέπουμε περισσότερο….

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/petza-stogiakovits-aleka-kamhla-oi-boltes-me-ta-paifdia-kai-to-dihmero-sth-voyliagmenh/

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ελένη Πετρουλάκη-Ίλια Ίβιτς: Ταξίδι αστραπή στο Βελιγράδι μόνο για δυο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.





Θεωρείται ένας από τους πιο τυχερούς άντρες, καθώς καθημερινά βρίσκεται ανάμεσα σε πέντε γυναίκες. Ο λόγος για τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος λατρεύει να περνά όλο τον ελεύθερο χρόνο του με τη σύζυγό του, Ελένη Πετρουλάκη, και τις τέσσερις κόρες τους, την 7χρονη Άννα-Μαρία, τις 5χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα, και τη δύο ετών περίπου Ηλιάνα. Αυτή τη φορά ο φακός του Hello! απαθανάτισε το ζευγάρι στο «Ελ. Βενιζέλος» να αναχωρεί για το Βελιγράδι, χωρίς τις τέσσερις κόρες του. Ο Ίλια και η Ελένη επισκέπτονται πολλές φορές το χρόνο τη γενέτειρα πόλη του πρώην ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ-http://www.entertv.gr/2012/10/17/lifestyle/eleni-petroulaki-ilia-ivits-taxidi-astrapi-sto-veligradi-mono-gia-dio/

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη: Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της από το παρελθόν!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.


Η Έλλη Αγγελιδάκη είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, πλέον, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τον μικρό της γιο, τον Άλκη. Όμως, η πορεία της όμορφης Κρητικιάς ξεκινά αρκετά χρόνια πριν. Η Έλλη εμπιστεύθηκε στο entertv.gr μερικές από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες της, από την περίοδο που εμφανιζόταν στην τηλεόραση, αλλά και από όταν είχε λάβει μέρος στα κρητικά καλλιστεία.
Η όμορφη γυμνάστρια όταν ήταν 21 ετών και βρισκόταν για σπουδές στην Αθήνα, είχε επιστρέψει για λίγο στην γενέτειρά της, το Ρέθυμνο, για να λάβει μέρος στα κρητικά καλλιστεία. Τότε δεν είχε ακόμα ονειρευτεί καν μια καριέρα στην τηλεόραση. Η Έλλη είχε πάρει την δεύτερη θέση, ενώ είχε αποσπάσει τους τίτλους «Μις Δημοσιότητα» και «Μις Δημοτικότητα». Το δώρο της ήταν ένα μηχανάκι, όπως μας είπε, ενώ το entertv.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση εκείνη της Έλλης, με μαγιό, αλλά και με τουαλέτα.Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή της μερικά χρόνια αργότερα. Το 1995, μετά από ένα casting για γυμνάστριες, έγινε μέλος της πρωινής παρέας του Mega, συμμετέχοντας στην εκπομπή «Μεταξύ μας». Εκεί ήταν που πήρε το βάπτισμα του πυρός, ενώ ακολούθησε η εκπομπή «Ελήφθη Όβερ» στον ΣΚΑΪ, αλλά και το «On air» στο κανάλι 5.
Η Έλλη, σε τέσσερα μόλις χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, κατάφερε να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία της και να ξεχωρίσει. Οι φωτογραφίες αυτές που εμπιστεύθηκε η όμορφη γυμνάστρια στο entertv.gr προέρχονται είτε από φωτογραφίσεις της, είτε από εξώφυλλα περιοδικών της εποχής.
Απολαύστε τις!


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Μαζί με άλλες μανούλες στην Πρεμιέρα του “Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία”.

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Κυριακή τον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία”. 

Η προβολή έγινε αποκλειστικά για συνδρομητές Vodafone και πολλοί ήταν οι επώνυμοι γονείς που βρέθηκαν εκεί για να απόλαυσαν τις νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες του αγαπημένου διδύμου.

Ανάμεσα στις διάσημες μανούλες ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Έυη Αδάμ με τις δύο κόρες της, την Έλλη Αγγελιδάκη με τα παιδιά της καθώς και την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου.

/

πηγή-http://www.tlife.gr/Article/news-kinhmatografos/0-71-37960.html

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΖΙΟΥ-Γυμνή για την προώθηση της Ελλάδας!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

 ΠΗΓΗ-http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/220442/gymni-gia-tin-proothisi-tis-elladas


Πέταξε τα ρούχα της για να προωθήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό!
Διατηρεί από τα πιο καλογυμνασμένα και σέξι κορμιά και είπε να συμβάλει και εκείνη με τον τρόπο της στην προώθηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Φορώντας μόνο το άρωμά της και καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μεγάλα χαρτιά που έγραφαν μηνύματα αισιόδοξα για να δούμε την κρίση με άλλο μάτι. Ο λόγος για την Χριστίνα Πάζιου που φωτογραφήθηκε για μια ιστοσελίδα ποικίλης ύλης της New York. Η γυμνάστρια ήθελε να περάσει μια δόση αισιοδοξίας περνώντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει. «Η ελληνική μας κρίση το αντίδοτο στη φύση», ήταν ένα από τα μηνύματα που κρατούσε η Χριστίνα. Σίγουρα θα «σαρώσει» η φωτογράφισή της καθώς πιο σέξι από ποτέ «ανέβασε» την θερμοκρασία περνώντας παράλληλα και κοινωνικά μηνύματα. Δείτε τις φωτογραφίες!







Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μαστροκώστα-Δέλλας Στην Κύπρο για χαλάρωση!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Μαστροκώστα-Δέλλας-Κελεκίδου-Κουρκούλης: Στην Κύπρο για χαλάρωση


Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς και η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη ταξίδεψαν μέχρι την Κύπρο.
Τα δύο ζευγάρια ήταν καλεσμένοι της Κύπριας σχεδιάστριας Στάλως Ηλία. Όλη η παρέα δείπνισε την προηγούμενη Παρασκευή σε γνωστή ψαροταβέρνα, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Μάριος Κάρογιαν. «Λατρεύουν την Κύπρο και με κάθε ευκαιρία κάνουν χαλαρωτικά break» λέει στο showbiz-cy, φίλος των δυο διάσημων ζευγαριών!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νικόλ Κυριακοπούλου: Χρονιά με πολλές απαιτήσεις!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

 Χαρούμενη που είναι υγιής και κάνει την προετοιμασία της ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χαρακτήρισε απαιτητική την φετινή χρονιά ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην συνέχεια για να μην προκληθεί κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

«Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με πατερίτσες. Πάλευα να γίνω καλά για να μπορέσω να σώσω τη χρονιά. Οπότε τώρα που γυμνάζομαι και κάνω προετοιμασία από την αρχή και δίχως πίεση είναι λογικό να είμαι χαρούμενη»…
πηγή-http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=229823

Ελληνίδα γυμνάστρια ολόγυμνη στην παραλία!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

47902_325638757534815_1220882702_n - Αντίγραφο

Μήπως ξέχασες κάτι στο σπίτι Σοφία Λάττα; Το κορίτσι σοκο-λάττα που ακόμη και μέσα στο Φθινόπωρο απολαμβάνει ολόγυμνη της παραλίες της Αττικής. Χωρίς ενδοιασμούς. Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος…τουρλώνεται και τουρλώνει τις φαντασιώσεις μας…τι να πει κανείς γι΄αυτό το κορίτσι. Τα λόγια είναι περιττά. Καλύτερα να χαζεύεις παρά να το παιδεύεις!
πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/ayta-einai-deite-ellhnida-gymnastria-ologymnh-sthn-paralia-2/#more

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δείτε την Σόφη Πασχάλη εντελώς αμακιγιάριστη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Δείτε την Σόφη Πασχάλη εντελώς αμακιγιάριστη




Η Σόφη Πασχάλη είναι από τις γυναίκες που προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση.
Η γυμνάστρια ακόμα και στην καθημερινότητά της είναι πάντα μακιγιαρισμένη και περιποιημένη. Βέβαια, η Σόφη δεν έχει κόμπλεξ και γι’ αυτό τον λόγο πολλές φορές προτιμά να πηγαίνει βόλτα για καφέ ή για ψώνια με φόρμες και χωρίς μακιγιάζ.

Η Ελένη Πετρουλάκη στο Βελιγράδι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

eleni

Δε μπορείς ποτέ να ξέρεις που βρίσκεται! Πότε στα γυμναστήρια της, πότε βόλτα με τα παιδιά της και πότε… στο εξωτερικό! Για πότε «πετάει»…ούτε που το καταλαβαίνεις! Έτσι είναι όμως όταν ζεις σε δυο πατρίδες! Η μια φυσικά είναι η Ελλάδα. Η άλλη…η πατρίδα του συζύγου της…Σερβία. Έτσι η όμορφη γυμνάστρια πήγε ένα διήμερο στο Βελιγράδι όπου ζει η οικογένεια του Ίλια Ίβιτς και ο σύζυγός της για κάποιες μέρες του μήνα. Βλέπετε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού τον κρατούν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για μεγάλο διάστημα. Τι έκανε η Ελένης; Την κοπάνησε Σαββατοκύριακο για Βελιγράδι. Το βράδυ έκανε τη βόλτα της στη φωτισμένη πρωτεύουσα της Σερβίας με ένα μαύρο φόρεμα και εντυπωσίασε! Εκεί μας «έριξε» και ένα χαμόγελο και ιδού το αποτέλεσμα!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistikh-fwto-deite-thn-elenh-petroylakh-sto-veligradi/#more

Γωγώ Μαστροκώστα-Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Ποια το… κρατάει καλύτερα;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

gogo anriana

Αυτό σημαίνει πιστή αντιγραφή! Γιατί εδώ μιλάμε για Copy Paste τόσο καλό που δε ξεφεύγει ούτε τρίχα! Η Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφήθηκε στο παρελθόν για το Max όπως είχε κάνει στο παρελθόν η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα! Μπορεί η ξένη αν έχει δυο μέτρα ποδάρες αλλά όπως βλέπετε η Γωγώ κερδίζει την στήριξη μας! Στη φωτογραφία η Γωγώ «αντιγράφει» τόσο πιστά την εικόνα που δεν ξεφεύγει πουθενά! Στο μόνο που διαφέρει είναι στο μπούστο, ενώ η Τσέχα παίζει με τα χειλάκια της λίγο καλύτερα. Η Γωγώ απο την άλλη «φέρει» ανοιχτό πουκάμισο… Έτσι για να ξεχωρίζει η δικιάς μας!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/gwgw-mastrokwsta-antriana-sklenaricova-poi-to-krataei-kalytera/

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-Θανατηφόροι κοιλιακοί!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



 Δεν υπάρχει αυτό το σώμα!
Με γυμναστική ή βοηθήματα δεν ξέρω, αλλά, όπως και να το απόκτησε, την ζηλεύω!...
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, θυμάστε, η όμορφη κοπέλα με το αφανέ μαλλί που έβριζε ο Θεοφάνους στο X-Factor ως όμορφη, αλλά άφωνη...;
Ε αυτή, έχει κάνει φωνή κορμάρα (δίκιο είχε ο Θεοφάνους τελικά) και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Δείτε κοιλιακούς, δείτε αγαλματένια οπίσθια, δεν υπάρχει αυτό! Άντε τώρα οι θαμώνες να ακούσουν τα φάλτσα της...
ΠΗΓΗ- http://www.gkourou.com/2012/10/athensbars-social-athensbars-social.html

«Θρίλερ» με την…Ναταλία Δραγούμη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

dragoumi1

Που έχει χαθεί η Ναταλία Δραγούμη; Αυτό το σέξι και δραστήριο κορίτσι; Την είδαμε στη συναυλία Καίτης Γαρμπή και μάθαμε πως κάτι ετοιμάζει… Τι όμως; Η όμορφη ηθοποιός τρέχει και δε φτάνει! Κυριολεκτικά! Τον προηγούμενο μήνα είχε σημαντικές συζητήσεις για προτάσεις που την αφορούν και πήρε απόφαση να δουλέψει πολύ αυτό το χειμώνα! Τώρα θα μου πείτε: «Και ποιος δεν θέλει να δουλέψει αλλά δυστυχώς δουλειές δεν υπάρχουν για όλους» . Όμως η Ναταλία ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων ηθοποιών που έχουν πείσμα και εργατικότητα! Μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στο θέατρο σε μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση με τίτλο «Καζαμπλάνκα». Μαζί της η Ζωζώ Σαπουτζάκη και άλλοι ηθοποιοί. Παράλληλα η Ναταλία θα πρωταγωνιστήσει σε δυο ταινίες.  Η πρώτη λέγεται «Το σκάκι» και πρόκειται για ένα θρίλερ με μεγάλες ανατροπές. Εκεί θα δούμε μια διαφορετική Ναταλία…όσο για τη δεύτερη; Πρόκειται για μια κοινωνική σάτιρα που γράφει ο Δημήτρης Πιατάς!
πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidiseis/apokleistiko-thriler-me-th-natalia-dragoymh/

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τσουρή-Βασιλόπουλος: «Το παιδί φέρνει την απόλυτη ευτυχία»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Τσουρή-Βασιλόπουλος: «Το παιδί φέρνει την απόλυτη ευτυχία»


Η ζωή της Μαρίας Τσουρή και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου μετά τον ερχομό του μωρού έχει αλλάξει ριζικά.
«Η ζωή με ένα παιδί είναι πιο ουσιαστική. Αγαπάς πολύ περισσότερο τη ζωή σου και αγχώνεσαι μην σου συμβεί κάτι διότι πλέον δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, αλλά αυτό το πλάσμα που εξαρτάται από εσένα» δήλωσε στο ΟΚ η πολίστρια του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Αν ένα ζευγάρι αγαπιέται, τότε το παιδί φέρνει την απόλυτη ευτυχία». Το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο πότε θα βαφτίσει το μωρό, ωστόσο γνωρίζουν το όνομα. Θα είναι Κωνσταντίνος.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δείτε το νέο look της Κατερίνας Στικούδη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.




Η Κατερίνα Στικούδη βαρέθηκε το look της και είπε να αλλάξει λίγο τα μαλλιά της!
Αποχωρίστηκε την χωρίστρα της, έκανε αφέλειες και τα ίσιωσε!
Η αλλαγή βέβαια είναι προσωρινή, μιας και η Κατερίνα άλλαξε look για το νέο της video clip! Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρισκόταν στα γυρίσματα του νέου της video clip, «Απ΄ την αρχή» και θα εμφανίζεται όπως στην ακόλουθη φωτογραφία!
«Μετά από ένα ολοήμερο γύρισμα.. Ώρα για σουβλάκι... Και αύριο πάλι "απ΄ την αρχή"...» έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter!

Φανή Χαλκιά: Πάρκαρε και πήγε βόλτα στο Κολωνάκι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Φανή Χαλκιά: Πάρκαρε και πήγε βόλτα στο Κολωνάκι!



Αφού πέρασε ένα εκπληκτικό καλοκαίρι απολαμβάνοντας τις διακοπές της και την ξεκούραση μακριά από υποχρεώσεις η Φανή Χαλκιά επέστρεψε ανανεωμένη.
Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου την ώρα που έβαζε το αυτοκίνητο της σε πάρκινγκ. Η Ολυμπιονίκης φορώντας λευκή φόρμα, αθλητικό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια άφησε το αμάξι της και έκανε τον περίπατο της στην περιοχή. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως για ακόμη μια φορά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα αφού πρόκειται για μια εντυπωσιακή παρουσία!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

5 ασκήσεις από την Σόφη Πασχάλη! Αρκούν για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου...

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.



Όλο λες ότι θα ξεκινήσεις γυμναστική, αλλά όλο το αναβάλλεις. Δεν έχεις άλλες δικαιολογίες. Αν κάνεις αυτές τις 5 ασκήσεις πολύ σύντομα θα έχεις το σώμα που ονειρεύεσαι. 
Η γυμναστική είναι τρόπος να ξεδώσεις... λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα που ξέρεις πως τα αφιερώνεις στον εαυτό σου! Το μυστικό για να ανέβει η ψυχολογία σου - τόσο γιατί το αποτέλεσμά της σημαίνει πιο σέξι κορμί, όσο φυσικά και επειδή η εξάσκηση προκαλεί ευεξία στους νευρώνες του εγκεφάλου! Τι περιμένεις λοιπόν; Η Σόφη Πασχάλη έχει ήδη φορέσει τη φόρμα της και σε περιμένει. 

5 ασκήσεις που κάνουν δουλειά σε όλο το σώμα, με μια μικρή επιμονή στα πιο δύσκολα σημεία - κοιλιακούς, love handles, ψωμάκια!   

Πως θα κάνεις τις ασκήσεις

Όπως θα δεις και παρακάτω, το πρόγραμμα δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από την καλή σου διάθεση και 20-30 λεπτά από το χρόνο σου κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα όμως η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη τονίζει:

- Η προθέρμανση είναι το Α και το Ω σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής. Προτίμησε διατάσεις ποδιών και χεριών για 10 λεπτά, πριν περάσεις στο ασκησιολόγιο. Πάρε μια ιδέα για το είδος των διατάσεων που μπορείς να κάνεις εδώ

- Επανάλαβε κάθε άσκηση 8 φορές (Κάνε από 8 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά/άκρο, όπου αυτό χρειάζεται)! Πάρε μερικές ανάσες για 1 λεπτό και κάνε πάλι όλο το πρόγραμμα απότ ην αρχή! 

- Φρόντισε να ακολουθείς τις ασκήσεις το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα, αν θέλεις να δεις σύντομα αποτελέσματα στην περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, τα χέρια και τις γάμπες. 
αναλυτικά οι ασκήσεις στο..
ΠΗΓΗ-http://www.tlife.gr/Article/HEALTHANDFITNESS-gym/0-55-37394.html

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Έλλη Αγγελιδάκη: Τα μυστικά της ομορφιάς της

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes.

Έλλη Αγγελιδάκη: Τα μυστικά της ομορφιάς της


Είναι sexy, όμορφη και με εντυπωσιακό σώμα παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά και πλησιάζει τα σαράντα. Ποια είναι όμως τα fitness tips της Έλλης Αγγελιδάκη;

Η Έλλη γυμνάζεται τέσσερεις με πέντε φορές την εβδομάδα κάνοντας ποδήλατο για 45 λεπτά με μια ώρα, ενώ τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα κάνει βάρη με τα χέρια.
Όσον αφορά στη διατροφή της τρώει τα πάντα, αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες και πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τέλος, για την περιποίηση του προσώπου της χρησιμοποιεί ακόμη και τον χειμώνα αντηλιακή κρέμα για να προστατεύει το δέρμα της.