Greek Fitness Female Models

Greek Fitness Female Models
All The Most Famus Greek Fit Ladies

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ! Η Σόφη Πασχάλη σου δείχνει ασκήσεις με μπάλα για να είσαι έτοιμη να φορέσεις μπικίνι!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Πριν φορέσεις το μπικίνι, μια μόνο ανησυχία απασχολεί το μυαλό σου. Η κοιλιά! Και ποιος είναι ο “πατροπαράδοτος” και πιο αποτελεσματικός τρόπος να είσαι έτοιμη για την παραλία; Οι κοιλιακοί. Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη παίρνει μια μπάλα γυμναστικής και σε “στρώνει” στη δουλειά. 

Ασκήσεις με μπάλα γυμναστικής για να καταπολεμήσεις τη χαλάρωση και το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς πριν έρθει το καλοκαίρι. 

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;

Ένα πρόγραμμα συνολικής εξάσκησης πρέπει να έχει ρυθμό και γρήγορες επαναλήψεις για να αυξήσεις παράλληλα και τον καρδιαγγειακό σου ρυθμό. Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από την εκγύμναση των κοιλιακών, βοηθάς το σώμα να αυξήσει τις καύσεις του. 

- Βάλε χρονόμετρο! Προσπάθησε να εκτελείς κάθε άσκηση για 1\' λεπτό χωρίς διακοπή.

- Αν πάλι αυτό σε μπερδεύει και θέλεις να μετρήσεις, διατηρώντας γρήγορο ρυθμό, εκτέλεσε 3 σετ από 18 επαναλήψεις για κάθε άσκηση

- Ολοκληρώνοντας όλο το σετ ασκήσεων κάνε διάλειμμα ενός λεπτού και προχώρησε στο επόμενο σετ. 

- Επίστρεψε στο πρόγραμμα κοιλιακών με μπάλα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, αν θέλεις να προλάβεις το καλοκαίρι. 

φωτογραφίες και πηγή-http://www.tlife.gr/Article/healthandfitness-ball/0-55-45732.html

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Στέλλα Λεδάκη: “Ο αθλητισμός με κάνει συνεχώς καλύτερο άνθρωπο”

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Η δυναμική Στέλλα, η αθλήτρια με την καλύτερη ελληνική επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ σε Ολυμπιάδα, κονταροχτυπά το ντόπινγκ και μας εξηγεί γιατί ο αθλητισμός είναι “κάτι ανώτερο”...
 
Από που και από ποια ηλικία ξεκίνησε η αγάπη σου για το άθλημα που αγωνίζεσαι;
Με επέλεξαν σαν ξεχωριστό ταλέντο στην ενόργανη γυμναστική στα Χανιά από όπου και κατάγομαι ήδη από τη νηπιακή μου ηλικία. Ήμουν αθλήτρια και συχνά πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική μέχρι τα 14 μου. Επειδή όμως συνέχιζα να ψηλώνω παρά τις ελπίδες των προπονητών μου για το αντίθετο, αποφάσισα να αλλάξω άθλημα μια που πλέον είχε γίνει τρόπος ζωής για εμένα ο αθλητισμός. Και όχι μόνο αυτό αλλά ήταν και τρόπος να ανακαλύπτω και να ξεπερνάω καθημερινά τον εαυτό μου οπότε και δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου εκτός του χώρου. Έτσι, καθώς έψαχνα κάποιο άθλημα εξίσου απαιτητικό και δύσκολο ώστε να με ωθεί να ξεπερνώ τα όριά μου “γνώρισα” το επί κοντώ και ασχολήθηκα με αυτό. Ο έρωτας μου με το άθλημα δεν ήταν ακριβώς κεραυνοβόλος. Καλλιεργήθηκε σταδιακά και με την πάροδο του χρόνου ωρίμασε και έγινε η μόνη προτεραιότητά μου.
 
- Είδες τον αθλητισμό καθαρά σαν μέσο για να γυμνάσεις το σώμα σου ή κάτι περισσότερο;
Ο αθλητισμός δεν είναι ένα μέσον προς επίτευξη κάποιου σκοπού. Δεν πρέπει να είναι το μέσον προς εύκολο πλουτισμό και αναγνωρισιμότητα, άλλωστε η λάθος αυτή προσέγγιση είναι που εχεί οδηγήσει πολλά παιδιά στο να μην αγωνίζονται "δίκαια". Για μένα δεν είναι το μέσον αλλά ο σκοπός. Είναι ο στόχος μου που τον υπηρετώ με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω ότι με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με αποτρέπει από το να γίνω υλίστρια, μικρόψυχη και εγωίστρια. Με προτρέπει να απαξιώνω τα υλικά αγαθά, τις πρόσκαιρες και εφήμερες απολαύσεις και με ωθεί στην εκπλήρωση υψηλότερων ιδανικών. Ως μέσον για να γυμνάσω το σώμα μου δεν το είδα ποτέ. Απλά στην πορεία ανακάλυψα ότι είναι ένας καλός τρόπος να είσαι υγιής σωματικά και ψυχολογικά όταν ασχολείσαι με ένα άθλημα που σε ενδιαφέρει.

- Βρίσκεσαι σε περίοδο προετοιμασίας για κάποια διοργάνωση-τουρνουά αυτό τον καιρό;
Αυτήν την περίοδο είμαι στη βασική προετοιμασία μου για τον ανοιχτό στοίβο. Σύντομα θα βρεθούμε στην Κύπρο όπου και θα ολοκληρώσω την προαγωνιστική μου προετοιμασία ξεκινώντας με έναν αγώνα στις 18 Μαΐου ώστε να δω που βρίσκομαι. Άλλους αγώνες δεν έχω κλείσει ακόμα. Θα συνεχίσω σίγουρα με κάποιους στο εξωτερικό, φέτος άλλωστε διεξάγεται παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ρωσία. Σε παγκόσμια πανεπιστημιάδα και μεσογειακούς εύχομαι να πετύχω τα όρια νωρίς, ώστε να κάνω άλλη μια προετοιμασία που θα μου φέρει μια καλή εμφάνιση για την Ελλάδα σε όλες αυτές τις διοργανώσεις. 
 
- Eχουν επηρεαστεί οι ατομικές σου επιδόσεις από τον παράγοντα “οικονομική κρίση” και αν ναι σε τι βαθμό; Περνάμε μόνο οικονομική κρίση κατά την άποψή σου; (κοινωνική κλπ...)
Σαφώς κι έχουν επηρεαστεί. Και όχι μόνο με τη στενή του όρου έννοια δηλαδή της έλλειψης χρημάτων για την αγορά κονταριών. Αληθεύει ότι δε μπορούσα να αγοράσω και εν μέρει ήταν η αιτία που δεν μπόρεσα να αποδώσω στο 100% σε αυτό που κάνω, πόσο μάλλον να κάνω την απαραίτητη προετοιμασία που κάνει κάθε αθλητής. Αυτό με επηρεάζει και ψυχολογικά. Πώς μπορεί να δώσει κάποιος άλλωστε όλο του τον εαυτό όταν δεν έχει τα απαραίτητα; Η συνεχιζόμενη αγωνία για επιβίωση των ανθρώπων γύρω μου αλλά και των φορέων (γυμναστικοί σύλλογοι, Δήμοι, περιφέρεια κλπ) δε μπορεί να με αφήσει ανεπηρέαστη. Προσπαθώ όμως, είναι και στη φύση μου να σκέφτομαι αισιόδοξα και να αγωνίζομαι αντί να μεμψιμοιρώ. Η οικονομική κρίση είναι αλληλένδετη με την κοινωνική ακόμα και με την έκπτωση των ηθικών αξιών και των ιδανικών. Πιστεύω ότι η οικονομική συγκυρία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Για να λυθεί πρέπει να κοιτάξουμε βαθύτερα πέρα από την έλλειψη χρημάτων, που είναι μόνο ένα λογιστικό πρόβλημα.
 
- Πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει στον πρωταθλητισμό ο παράγοντας “διατροφή”;(ΕΔΩ)
Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο παντού και όχι μόνο στον πρωταθλητισμό. Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός από όλες τις τροφές που υπάρχουν, ώστε να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ποσότητα του φαγητού εξαρτάται απ’τον κάθε οργανισμό και το αν κάποιος αθλείται ή όχι. Σίγουρα οι αυξημένες ανάγκες ενός αθλητή για ενέργεια καθιστούν αναγκαία μια πλήρη διατροφή. 
 
- Τι προσέχεις περισσότερο όταν βρίσκεσαι σε περίοδο αγώνα;
Πριν τους αγώνες προσπαθώ να έχω ισορροπία. Να σκέφτομαι μόνο θετικά και να μην κάνω ή σκέφτομαι οτιδήποτε που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοσή μου. Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο “εδώ και τώρα”, να δεσμεύομαι σε ένα σχέδιο ενεργειών κάνοντάς το προτεραιότητα έχοντας εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στο ότι όποιος προσπαθεί απολαμβάνει κάποια στιγμή τους καρπούς των κόπων του. 
 
- Τα κύρια εφόδια για επιτυχία ενός “κανονικού” αθλητή στους αγώνες είναι η καλή προπόνηση, η σωστή διατροφή και η ανεβασμένη ψυχολογία. Μπορεί ένας “κανονικός” αθλητής να συναγωνιστεί το ντόπινγκ;
Οπωσδήποτε και δεν μπορεί να συναγωνιστεί ένας καθαρός αθλητής έναν ντοπαρισμένο. Γι αυτό άλλωστε είναι και ποινικά κολάσιμη πράξη διότι τίθεται χωρίς αμφιβολία και θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Η ενέργεια της λήψης αναβολικών εκ μέρους του αθλητή έχει και ηθική απαξία γιατί του δημιουργεί ένα ψεύτικο και πρόσκαιρο προβάδισμα και πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων αθλητών, που δεν ανταποκρίνεται όμως στην πραγματική του αθλητική κατάσταση. Κλέβει δηλαδή την πρωτιά από έναν καθαρό αθλητή και "ανεβάζει τον πήχη" σε ουτοπικά και ανθρωπίνως αδύνατα ύψη, που καλείσαι εσύ ο καθαρός αθλητής να φτάσεις με σωστή διατροφή και καλή ψυχολογία. Αυτό όμως είναι συχνά απλώς αδύνατο! Και έτσι, αν δεν έχεις αθλητική κουλτούρα και ηθικό ανάστημα μπορεί να παρασυρθείς σε "σκοτεινά μονοπάτια". Έχοντας όλους τους άλλους παράγοντες και μπορείς να φτάσεις κοντά και να βρίσκεσαι στην ελίτ των αθλητών αλλά όχι να προσπεράσεις τα όρια τα οποία έχουν δημιουργηθεί γιατί μετά κάνουν παιχνίδι άλλοι παράγοντες όπως η χημεία και πλέον ο ανταγωνισμός δε γίνεται μόνο μέσω των αθλητών αλλά μέσω βιολόγων και χημικών.
 
- Ποια είναι τα πρότυπά σου στο άθλημα που αγωνίζεσαι;
Ως πρότυπά μου έχω όλους τους αθλητές που έχουν πετύχει περισσότερα από εμένα μέσω σκληρής δουλειάς. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που ο καθένας έχει διάφορα χαρίσματα και με τα οποία έχει κάνει επιτυχία. Και μαθαίνω να παραδειγματίζομαι παίρνοντας τα θετικά από τον καθένα. Το μοναδικό πρότυπό μας πρέπει να είναι ο καλύτερος εν δυνάμει εαυτός μας.. Σκοπός δεν είναι να γίνουμε ίδιοι με τα όποια πρότυπά μας αλλά να τα ξεπερνάμε υπερβαίνοντας τις δυνάμεις μας.
 
- Μετά τη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο στον αθλητισμό για σένα;
Ολυμπιάδα δεν ήταν για μένα ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν το αποτέλεσμα και η δίκαιη ανταμοιβή μου σε μια πολύχρονη και επίπονη αθλητική ενασχόληση για αυτό άλλωστε πέτυχα και την καλύτερη θέση και επίδοση που έχει να επιδείξει στο επί κοντώ η χώρα μας σε Ολυμπιάδα μέχρι σήμερα. Παρά ταύτα νιώθω σα να έφτασα στην πηγή και να μην ήπια νερό. Στερήθηκα σαν παιδί και έφηβη πολλά για να κερδίσω το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς, δε μου χαρίστηκε τίποτα ούτε και ανήκω σε αθλητική οικογένεια για να έχω κάποιο προβάδισμα ή εμπειρία. 
 
- Είσαι μία αθλήτρια που συνήθως δε στέκεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά έχει έναν αρκετά πολυδιάστατο χαρακτήρα. Ποια μηνύματα επιθυμείς να περάσεις μέσω του αθλητισμού;
Τα μηνύματα που θέλω να περάσω είναι ότι ο αθλητισμός είναι παιδεία και πολιτισμός και δημιουργεί χαρακτήρα, αξίες, κοινωνικότητα και ευγενή συναγωνισμό που είναι πολύ σημαντικά. Ο αθλητισμός είναι το μέλλον.
Μπορεί ένας λαός να επιβιώσει χωρίς όραμα για το μέλλον; Και αυτό το όραμα, που αλλού θα το στηρίξει; Μόνο στην παιδεία και στον αθλητισμό. Ξεχάσαμε πόσο εθνικά υπερήφανους μας έκαναν οι πρωταθλητές μας με τις επιτυχίες τους; Όμως εγώ αισιοδοξώ και ελπίζω, η σπίθα υπάρχει, το πάθος υπάρχει, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
 
- Ποιοι είναι οι στόχοι που μακροπρόθεσμα θέλεις να πραγματοποιήσεις;
Όλες οι θέσεις που είναι καλύτερες από αυτές που έχω πετύχει μέχρι σήμερα, αποτελούν στόχο και όνειρο που ελπίζω να εκπληρώσω. Μακροπρόθεσμα θα ήθελα να ασχοληθώ εντατικότερα με τον κόσμο που ενδιαφέρεται να βελτιώσει την υγεία του, τη διάθεσή του και την ποιότητα ζωής του μέσω διάφορων τρόπων γυμναστικής ανάλογα με το τι ταιριάζει στον καθένα μια που κατέχω την ειδικότητα συμβούλου φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Προς το παρόν οι στόχοι που έχω αφορούν τον αθλητισμό, στόχοι που δε θα μπορούσα να ακολουθήσω αν δεν είχα τη βοήθεια της οικογένειάς μου, του συλλόγου μου(Ελευθέριος Βενιζέλος), των φιλάθλων και ηθικών υποστηρικτών αλλά κυρίως της Υδροαρδευτικής Χανίων του Παύλου Ζερβουδάκη που στέκουν στο πλευρό μου μέχρι και σήμερα. 
 
- Τι να περιμένουμε από τη Στέλλα στο μέλλον; Έχεις κάτι να υποσχεθείς στον κόσμο που σε παρακολουθεί και σε πιστεύει;
Δεν μπορώ να υποσχεθώ σίγουρα πρωτιές, μπορώ όμως να υποσχεθώ ότι θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου για να πετύχω όσο το δυνατόν υψηλότερους στόχους. Ο απλός φίλαθλος κόσμος που με εμπνέει με τον καθημερινό αγώνα του για επιβίωση, αποτελεί την έμπνευσή μου και το κίνητρο για να φτάσω ψηλότερα και να πετύχω περισσότερα. Ένα είναι σίγουρο, ότι δε θα απογοητεύσω όλους αυτούς που με πιστεύουν και με στηρίζουν.
  
ΠΗΓΗ-http://www.ifitnessbook.com/sinenteukseis/item/1708-stella-ledaki-interview

Δύσκολες ώρες για την Έρρικα Πρεζεράκου

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Δύσκολες ώρες περνά η Έρρικα Πρεζεράκου, αφού "έφυγε" από τη ζωή ένα πολυαγαπημένο της πρόσωπο.
Η πρώην αθλήτρια "έχασε" την γιαγιά της. Να υπενθυμίσουμε ότι η γιαγιά της Έρρικας είχε νοσηλευτεί στις αρχές του χρόνου και είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μάλιστα, η Έρρικα Πρεζεράκου τότε με μήνυμά της στο twitter είχε γράψει: «Η γιαγιά μου η Πολυξένη βγήκε από την εντατική και νοιώθω ότι βοηθήσατε πολύ στέλνοντας της φως. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
Όμως δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες "έφυγε" από τη ζωή η γιαγιά της. Η Έρρικα έγραψε στο facebook: "Καλό σου ταξίδι γιαγιούλα μου... Η καρδιά μου έχει ένα τεράστιο κήπο γεμάτο από εσένα... Να έχεις φως στην ψυχούλα σου...". Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Έρρικα και την οικογένειά της!


Έλλη Αγγελιδάκη,Ειρήνη Παπαδοπούλου-Λαμπερές στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Βέρτη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Λαμπερές πρόσωπα στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Βέρτη!
 Ο Νίκος Βέρτης, το βράδυ της Πέμπτης, παρουσίασε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο "Προτάσεις" εγκαινιάζοντας μάλιστα και τη νέα συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt.
 Στο event, που έγινε σε γνωστό εστιατόρια στη Βούλα, ο γνωστός ερμηνευτής, τραγούδησε live τα νέα του κομμάτια που αναμένεται να γίνουν μεγάλες επιτυχίες.
 Ο φωτογραφικός φακός του news.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τους Τόλη Βοσκόπουλο, Θέμη Γεωργαντά, Νίκο Βουρλιώτη με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη, Ελευθερία Ελευθερίου, Ανδρέα Γεωργίου, Τάμτα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Έλλη Αγγελιδάκη και πολλοί άλλοι.
 

πηγή- http://www.news.gr/psyhagogia/showbiz/article/61986/lamperes-prosopa-sthn-paroysiash-toy-neoy-diskoy-t.html

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Οι βουτιές της Κατερίνας Στικούδη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Η Κατερίνα Στικούδη εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό πήγε να κάνει τις βουτιές της.
Η τραγουδίστρια έβαλε το μαγιό της και έτρεξε στην πιο κοντινή παραλία μαζί με την παρέα της για να κάνει το μπάνιο της. Επέλεξε μια ήσυχη παραλία και με πολύ καλή διάθεση άρχισε να παίζει με το νερό και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό των φίλων της. Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram.

Η Εύα Χαντάβα έφερε την Άνοιξη στο Sport24

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται ως ακραία και στα 22 της χρόνια έχει ήδη κάνει πολλά σαν αθλήτρια. Από τα Γρεβενά στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, 2 σεζόν στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια Ιταλία και Τουρκία, ενώ ταυτόχρονα είναι και μέλος της Εθνικής μας ομάδας.
 Τη συναντήσαμε στο Άλσος του Παπάγου και ρωτήσαμε να μάθουμε τα πάντα για την σεζόν που πέρασε στη χώρα του Σουλεϊμάν και της Φατμαγκιούλ, για τις διαφορές των δύο λαών αλλά και για τις συνθήκες που αντιμετώπισε σε μια χώρα που κάποιοι την θεωρούν "τριτοκοσμική". Η Εύα όμως είχε αντίθετη άποψη γι' αυτό.
Εύα, έζησες σχεδόν ένα χρόνο στη γειτονική χώρα. Ποιες είναι οι διαφορές στην κουλτούρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας;
Οι διαφορές μεταξύ των δυο λαών είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές! Είμαστε ίδιοι, το μόνο που αλλάζει είναι η γλώσσα και η θρησκεία. Σαφώς και στα ενδότερα της Τουρκίας σε μικρές πόλεις και χωριά θα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν διαφορές. Αν με ρωτούσες σε σχέση με την Ιταλία, θα έλεγα ότι οι Έλληνες είμαστε πιο κοντά στην τούρκικη νοοτροπία από ότι στην ιταλική.

Ποια ήταν η αντιμετώπιση των Τούρκων προς την Ελληνίδα Εύα;
Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό που πάτησα το πόδι μου στην Τουρκία. Αν τους σεβαστείς σε σέβονται, δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο, μου συμπεριφερόντουσαν σαν σε δική τους αθλήτρια!
Αγωνίστηκες σε μια ομάδα που κυνήγησε μέχρι τον τελευταίο αγώνα την άνοδό της στην Α1 της Τουρκίας. Ποια είναι η διαφορά του επιπέδου μεταξύ Α1 Ελλάδας και Α2 Τουρκίας;
Θα έλεγα ότι η Α2 Τουρκίας είναι πιο ανταγωνιστική και πιο ποιοτική. Το τούρκικο Πρωτάθλημα στις γυναίκες έχει γίνει πλέον ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δίνουν μεγάλη σημασία στις υποδομές και διαθέτουν πολλές νέες ταλαντούχες αθλήτριες.

Άλλα επίπεδα οργάνωσης;
Πολύ υψηλό επίπεδο! Όπως και στην Ιταλία, κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ο αθλητής να έχει το μυαλό του μόνο στο βόλεϊ και να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο. Οτιδήποτε πρόβλημα και να υπάρχει, χρειάζεται απλά και μόνο να κάνεις ένα τηλέφωνο στον team manager και το πρόβλημά σου λύθηκε.
Ιταλία εναντίον Τουρκίας, τι σου άρεσε περισσότερο;
Όπως όλοι ξέρουμε στην Ιταλία το βόλεϊ που παίζεται είναι το καλύτερο τεχνικά. Υπάρχει άριστη τεχνική αλλά και στην Τουρκία δεν υστερούν πολύ και το επίπεδο είναι εξίσου ανταγωνιστικό, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και μέσα στην προπόνηση. Αυτή η καθημερινή πίεση σε κάνει ακόμα καλύτερη. Μπορώ να πω ότι στην Τουρκία μου άρεσε λίγο περισσότερο, όχι πως ήταν άσχημα και στην Ιταλία, όμως η κάθε χώρα έχει κάτι το ξεχωριστό και πέρασα 2 χρονιές εντελώς διαφορετικές με πολλές καλές εμπειρίες και στις 2.


Σκέφτεσαι να επιστρέψεις Ελλάδα;
Μετά από αυτά που είδα έξω, δεν θέλω να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα! Η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει σαν σκέψη, έξω πέρασα πολλές δυσκολίες που με βοήθησαν να γίνω καλύτερη παίκτρια αλλά και άνθρωπος και νιώθω ότι αν γυρίσω στην Ελλάδα όλα αυτά τα βήματα που έκανα μπροστά, θα με πάνε πίσω. Δυστυχώς στην χώρα μας είναι δύσκολο να κάνεις όνειρα, αλλά εύχομαι αργά ή γρήγορα να ξαναρχίσει να πατάει στα πόδια της!
Ποια είναι τα πλάνα σου για την νέα σεζόν;
Σίγουρα εξωτερικό. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πω με σιγουριά σε ποια χώρα, πάντως όχι στην χώρα μας.
πηγή-
http://www.sport24.gr/Sports/Volley/h_eua_xantava_efere_thn_anoiksh_sto_sport24_photos.2229332.html


Η Ελένη Πετρουλάκη βόλτα με τις κόρες της..

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


 Η όμορφη γυμνάστρια πήρε όλες τις κορούλες της και πήγαν στο γήπεδο του Φαλήρου να παίξουν και να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Η διάθεσή της ήταν ανεβασμένη στα ύψη, η μικρή της παρέας, ήθελε συνέχεια αγκαλιά, ενώ οι υπόλοιπες κόρες της απολάμβαναν την πορτοκαλάδα τους.
Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τις μεγάλες της αγάπες δοκίμασαν τις ικανότητές τους και στα drums! Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τις ευτυχισμένες οικογενειακές τους στιγμές!
ΠΗΓΗ- http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-070530563.html
Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Καμηλά- Στογιάκοβιτς: Βόλτα στην Κηφισιά!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Καμηλά- Στογιάκοβιτς: Βόλτα στην Κηφισιά


Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς έχουν προσαρμοστεί στη νέα τους ζωή στην Ελλάδα.
Το ζευγάρι μαζί με τα τρία του παιδιά μένει πλέον μόνιμα εδώ και έχει ξεκινήσει τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες. Ο φωτογραφικός φακός του Οκ τους απαθανάτισε στο κέντρο της Κηφισιάς όπου έκαναν την βόλτα τους και τα ψώνια τους χωρίς τα παιδιά τους.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/257007/kamila-stogiakovits-volta-stin-kifisia#ixzz2RY2NsbEX

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ψεύτικο προφίλ στο Facebook καταγγέλλει η Κατερίνα Στικούδη !

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ψεύτικο προφίλ στο Facebook καταγγέλλει η Κατερίνα Στικούδη


Θύμα επιτήδειων έπεσε η Κατερίνα Στικούδη.
Η τραγουδίστρια είδε στο facebook ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της και όπως είναι φυσικό έσπευσε αμέσως να ενημερώσει τους φίλους της για την απάτη. Τους ζήτησε λοιπόν να προσέχουν τα ψεύτικα προφίλ και γενικά αναστατώθηκε λίγο καθώς δεν θέλει κανείς να χρησιμοποιεί το όνομά της και να απαντά στους θαυμαστές της σαν να ήταν εκείνη. Έχει ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους που την θαυμάζουν και δεν θέλει σε καμία περίπτωση κανένας να τους εξαπατά και να αμαυρώνει την εικόνα της.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/256828/pseytiko-profil-sto-facebook-kataggellei-i-katerina-stikoydi#ixzz2RRoHGwYz

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Χριστίνα Πάζιου: Δείτε την να κάνει.... γυμνή γιόγκα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


Γυμνοί στη φύση είναι η πρόταση της γνωστής γυμνάστριας Χριστίνας Πάζιου. Η όμορφη personal trainer έφερε στην Ελλάδα την τάση της "γυμνής γιόγκα" (naked yoga) και προτρέπει όσους θέλουν να νιώσουν την ενέργεια της φύσης να... βγούνε από τα ρούχα τους...
 «Δεν πρόκειται για κάποια νέα πατέντα, αλλά για μια μορφή γιόγκα που έχει τις ρίζες της στον 8ο αιώνα, αφού πρώτα χρησιμοποιήθηκε από Ινδούς γιόγκι» εξηγεί η εντυπωσιακή γυμνάστρια την οποία γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συμπληρώνει: «Η naked yoga περιλαμβάνει τις γνωστές ασκήσεις γιόγκα, ωστόσο ο ασκούμενος καλείται να τις εκτελέσει γυμνός είτε στο σπίτι του είτε -καλύτερα- στη φύση. Ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο καθένας, εκτελεί και τις ανάλογες ασκήσεις. Είναι γεγονός πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει naked yoga ακόμη και μόνος στο σπίτι του».

ΠΗΓΗ- http://www.markos.tv/xristina-pazioy-deite-tin-na-kanei-gymni-giogka-foto#.UXfFuzlUMbA.facebook

Ποια τραγουδίστρια…χουφτώνει πετυχημένη διευθύντρια ραδιοφωνικού σταθμού;

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




Τα κορίτσια αυτά βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη. Όπως καταλαβαίνετε αναστατώνουν όσους επιλέγουν το στέκι όπου και εμφανίζονται. Η μία κρατάει μικρόφωνο και τραγουδάει και η άλλη βάζει ακουστικά στα αυτιά και παίζει μουσική. Οι δύο κοπέλες έχουν έρθει κοντά. Πολύ κοντά. Το καταλαβαίνω ότι η όλη πόζα είναι για πλάκα…αλλά και πάλι…γεννά σκέψεις και…σκέψεις!
Πρόκειται για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Ράνια Κωστάκη. Η κατσαρομάλλα αοιδός έβαλε τα χεράκια της στα οπίσθια της dj και Διευθύντριας του Sfera 102,2 και όπως βλέπετε κι εσείς το χάρηκε…Λογικό. Το κορίτσι έχει καπούλια γυμνασμένα…όχι αστεία!!! 

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Από φωνή…playback αλλά από κορμί…

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

pap


Το έχω πει και θα το ξαναπώ, είναι από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της Ελληνικής Showbiz! Όταν ανεβαίνει στην πίστα, δεν καρφώνεται πάνω της μόνο ο Κώστας Πηλαδάκης αλλά χιλιάδες άντρες γυναίκες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για ακόμη μια φορά προκάλεσε… καρδιακά επεισόδια με τη σέξι εμφάνιση της.
Το κορίτσι προτίμησε να βάλει αυτό το σέξι φόρεμα με αποτέλεσμα να δεχτεί δεκάδες σχόλια θαυμασμού! Δικαιολογημένα γιατί την βλέπουμε πιο λαμπερή από ποτέ! Αχ πως αλλάζει τον άνθρωπο ο έρωτας! Καλά για φωνή δε το συζητάμε…ας είναι καλά ο ηχολήπτης, ο κόφτης, το βαθάκι και το playback…Αλλά στην τελική ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία! 
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/fwto-eirhnh-papadopoyloy-apo-fwnh-playback-alla-apo-kormi/

Έφη Κυριάκου: Οι νέες εικόνες από τον γάμο έκπληξη της Playmate και το μήνυμά της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Καταγραφές οθόνης1

Κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει την διαφορά. Έκανε αυτό που γούσταρε χωρίς να δώσει σημασία σε κανέναν  παρά μόνο στα συναισθήματά της. Πότε χώρισε με τον Σταθοκωστόπουλο, πότε παντρεύτηκε με τον Lasha Orbeladze, μόνο εκείνη το ξέρει. Σήμερα έρχονται στο φως κι άλλες εικόνες από τον πολιτικό γάμο της Έφης Κυριάκου μαζί με το μήνυμά της στο Facebook. Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Τι γράφει; «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!( όσους με αγαπούν αληθινά και θέλησαν την ευτυχία μου…)»
πηγή-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/efh-kyriakoy-oi-nees-eikones-apo-ton-gamo-ekplxh-ths-playmate-kai-to-mynhma-ths/

ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ-Στα Γενέθλια της Κουμπάρας της Σπυριδούλας Τριάντου!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

parti 2


Γιόρτασε τα γενέθλια της με αγαπημένα της πρόσωπα! Η σέξι δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου δέχτηκε ευχές από φίλους σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Δεν κατάφερα να είμαι εκεί ελέω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ωστόσο έμαθα ότι όσοι τίμησαν την Σπυριδούλα πέρασαν πολύ καλά!
Το κορίτσι μας…η εορτάζουσα έσκασε μύτη λίγο μετά τις 11 το βράδυ ντυμένη στα λευκά! Η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε μπορεί να έκρυβε τα μακριά της ποδάρια αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Στιλάτη ρε παιδί μου. Την τίμησαν οι κουμπάρες της Έλλη Αγγελιδάκη και Ανδριάνα Ζαρακέλη, η Κατερίνα Κανονίδου με τον σύζυγό της Χριστόφορο, η Χριστίνα Μαραγκόζη με τον Θάνο Αιβαλιώτη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την σύντροφό του, ο Διονύσης Ζάχος και ο Χάρης Τσιάρας ο δημοσιογράφος Γιώργος Πράσινος και πολλοί ακόμη!
Η παρέα μεγάλωσε πιο πολύ όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι παιδικές της φίλες που έχει από το σχολείο. Την ώρα που ήρθε η τούρτα της έκαναν και ένα δώρο… ξεχωριστό! Ένα στέμμα και της ζήτησαν να το φορέσει! Η δημοσιογράφος επί χρόνια παρουσίαζε το πρωινό στο «Κανάλι 10» και οι κολλητές της για να της κάνουν πλάκα της έδωσαν το στέμμα λέγοντας της πως για εκείνες υπάρχει μόνο αυτή η Βασίλισσα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συνεχίζει τον χορό!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Συνεχίζει τον χορό!


Μπορεί αυτή τη περίοδο να έχει πιάσει μικρόφωνο στο πλευρό των Onirama όμως ο χορός έχει μπει για τα καλά στη ζωή της.
Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μιλώντας στο Tv box αποκαλύπτει πως συνεχίζει ακόμη τα μαθήματα χορού. «Ύστερα από ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων, ξεκινάμε και πάλι τις πρόβες με τον Παύλο. Ένα δίωρο τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτω, νομίζω πως θα με βοηθήσει. Ο χορός μπήκε για τα καλά στη ζωή μου».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/256413/ntoretta-papadimitrioy-synehizei-ton-horo#ixzz2RGAL2UBF

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ & ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ-Κυριακάτικο γεύμα επωνύμων!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




Σε πασίγνωστο παραδοσιακό εστιατόριο γευμάτισαν πολλοί εκπρόσωποι της Ελληνικής showbiz.
Το καλοκαιρινό «Ελλάδος εικόνες» άνοιξε και πολλοί ήταν εκείνοι εκεί που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής απολαμβάνοντας τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις των έμπειρων σε σεφ. Ανάμεσα τους διακρίναμε την Έλενα Παπαβασιλείου μαζί με την καλή της φίλη, Σόφη Πασχάλη, την Ορθούλα Παπαδάκου μαζί με τις φίλες της, Μάντα Παπαδάκου και Αννίτα Ναθαναήλ μαζί με τις οικογένειες τους!


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/256445/kyriakatiko-geyma-eponymon#ixzz2RG9FFOw6

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έφη Κυριάκου-Lasha Orbeladze: O γάμος της Playmate μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

901526_458675144211182_236575615_o


Να ζήσουν τα παιδιά και να ευτυχίσουν. Προσπαθώ από χθες αργά το βράδυ να επικοινωνήσω με την Έφη αλλά δεν είναι δυνατό. Ωστόσο είδα με μεγάλη έκπληξή μου τις φωτογραφίες που η ίδια πόσταρε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook. Ντυμένη Νυφούλα με την ανθοδέσμη η Έφη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Lasha Orbeladze. 
Πότε χώρισε με τον Σταθοκωστόπουλο και πότε παντρεύτηκε άλλον…δε την πρόλαβε κανείς. Εκτός αν αποφάσισε ξαφνικά να μας κάνει πλάκα…κάτι που δε το νομίζω! Δείτε τις πρώτες εικόνες του έρωτά της! Βόμβα πραγματική!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/fwto-efh-kyriakoy-lasha-orbelatze-o-gamos-ths-playmate-makria-apo-kameres-kai-dhmosiografoys/#more

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πηγή Δεβετζή: Σοκάρει και συγκινεί η έκκληση βοήθειας απο την Ολυμπιονίκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Desktop

Όταν είσαι τόσο μικρό παιδί και καλείσαι να αντιμετωπίσεις σπάνιες αρρώστιες που μπορεί να σε οδηγήσουν στον θάνατο, τότε η μοίρα σου είναι δύσκολη. Κι επειδή το γραφτό του κανείς δε το έχει αποφύγει, αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας την έκκληση για βοήθεια μιας φίλης μου απο τα παλιά. Της Πηγής. Το φιλαράκι και πατριωτάκι μου δίνει εδώ και λίγες μέρες αγώνα προκειμένου να βοηθήσει μια νεαρή αθλήτρια απο την Κύπρο.
Την  23χρονη Κύπρια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη, η οποία δίνει αγώνα για τη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια, όταν σε ηλικία 21 χρονών διαγνώστηκε με λέμφωμα Χότσκινς. Η Αθλήτρια απο τον Έβρο χρησιμοποιώντας την σελίδα της στο Facebook κοινοποίησε την κατάσταση της Μαριάννα και ζήτησε την βοήθεια των φίλων της. Τι λέει η Μαριάννα;
Η ζωή της πήρε μια άλλη πορεία. Όλα ξεκίνησαν όταν ένιωσε, εντελώς ξαφνικά,ότι οι προπονήσεις άρχισαν να την εξουθενώνουν, χωρίς λόγο. Όταν έφτασε η στιγμή που δεν μπορούσε να προπονηθεί, έκανε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες όμως δεν έδωσαν απάντηση στο πρόβλημά της.
Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι συνέβαινε. Όλα ξεκαθάρισαν τρεις μήνες μετά, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. «Τότε οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχω από το λέμφωμα Χότσκινς» μας είπε η αθλήτρια. Η ζωή της άλλαξε ριζικά απ” εκείνη τη στιγμή. Πολύ σύντομα, το νοσοκομείο έγινε το δεύτερό της σπίτι. «Πέρασα σχεδόν ένα χρόνο στο νοσοκομείο. Πήρα ό, τι υπήρχε σε φάρμακο, όμως κανένα δε βελτίωσε την κατάστασή μου». Το επόμενο βήμα ήταν οι ακτινοβολίες στο εξωτερικό, τις οποίες ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό: «Πηγαινοέρχομαι Ελλάδα – Γερμανία, εδώ και λίγο καιρό. Μετά και τις ακτινοβολίες, ό, τι είναι να γίνει θα γίνει».
Η 23χρονη αθλήτρια βρίσκεται αυτό τον καιρό στο σπίτι της στην Αθήνα όπου μεγάλωσε, έχοντας δίπλα της άγρυπνους «φρουρούς» τον πατέρα, τη θεία και τη νονά της. Οι τρεις τους είναι η μόνη συντροφιά που έχει στον δύσκολο αυτό αγώνα που δίνει με τον καρκίνο. Έχοντας πια φθάσει τα 43 κιλά, κι έχοντας παραλύσει από τη χορήγηση του τελευταίου φαρμάκου, έχει κλειστεί στο σπίτι.
Η μόνη επαφή της με τον έξω κόσμο, είναι το τηλέφωνο, που κι αυτό σταμάτησε να χτυπά εδώ και πολύ καιρό. «Νιώθω πολύ μόνη. Στην αρχή σε σκέφτονται συχνά, μετά σε θυμούνται πού και πού και μετά εξαφανίζονται», μας είπε η νεαρή αθλήτρια, εκφράζοντας το μεγάλο της παράπονο που δεν βρίσκεται κοντά της κανένα φιλικό της πρόσωπο, ακόμη και άνθρωποι που την ξέρουν από μικρό παιδί.
Σε αντίθεση με τα φιλικά της πρόσωπα, οι συνάδελφοι, ο προπονητής της και η ΚΟΕΑ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού), τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. Οι πρώτοι εμψυχώνοντάς την και η ΚΟΕΑ με παροχή χρηματικής βοήθειας, καθώς ο πατέρας της είναι συνταξιούχος και τα έσοδά τους σχεδόν μηδαμινά.
Όπως μας ανέφερε όμως η νεαρή αθλήτρια, με τρεμάμενη φωνή, η υπομονή και η ελπίδα της έχουν εξαντληθεί: «Πλέον λειτουργεί μόνο ο ένας μου πνεύμονας, και οι ελπίδες μου μειώνονται μέρα παρά μέρα».
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τη Μαριάννα, μπορούν να κάνουν τη δική τους εισφορά στους εξής λογαριασμούς:
591-01-401171-01 στην Ελληνική Τράπεζα Και 4001477-5 στηΣΠΕΓεροσκήπου

ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/phgh-devetzxh-sokarei-h-ekklhsh-bohtheia-apo-thn-olympionikh/#more

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το…καταστρέψανε το Κορμί πατριώτες!!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

image (1)



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αναμφισβήτητα το πιο ωραίο κορμί της ελληνικής showbiz! Τώρα, πως κάποιοι κατάφεραν να την κάνουν να μοιάζει ότι έχει αρκετά παραπανίσια κιλά…αυτό είναι άλλη ιστορία.
Η φωτογραφία με το φόρεμα με τα ξερόκλαδα (;) είναι απο τη προχθεσινή εκδήλωση του Mad. Φορώντας εμπριμέ φορεματάκι που μοιάζει αρκετά με τη ρόμπα της γιαγιάς μου της Ευανθίας 86 ετών παρακαλώ, η κατά τα άλλα όμορφη Ειρήνη μοιάζει να μεγάλωσε μέσα σ” ενα βράδυ μια δεκαετία.
Αυτά συμβαίνουν όταν στυλίστες και σχεδιαστές δεν έχουν κέφια και όρεξη για δουλειά….
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/eirhnh-papafopoulou-to-katastrepsane-to-kormi-patriwtes/

Σόφη Πασχάλη: Το άλμπουμ του ταξιδιού της στην Ιταλία!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece







Μια μίνι απόδραση στο εξωτερικό έκανε η Σόφη Πασχάλη! Η αγαπημένη γυμνάστρια ξέκλεψε ίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά της και βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Μιλάνο!

Αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής και παρόλο που αρχικά ο καιρός δεν ήταν καλός στη συνέχεια ήταν με το μέρος της και τις ημέρες που ακολούθησαν απόλαυσε τις πιο όμορφες βόλτες στους δρόμους της ιταλικής πόλης!

Δεν έκανε όμως όμως μόνο τουρισμό αφού βρέθηκε εκεί για να απολαύσει και την παράσταση “Οδύσσεια” της κολλητής της Ζέτας Δούκα η οποία ανέβηκε στο Piccolo Teatro. Φυσικά, είχε την ευκαιρία να περάσει και όμορφες στιγμές με την ηθοποιό αλλά δεν ήταν η μόνη που συνάντησε εκεί. 

Η Σόφη, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE, βγήκε βόλτα με την καλή της φίλη και ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου.

Τέλος, από τα μέρη που την ενθουσίασαν ήταν η λίμνη Κόμο που είναι κοντά στα σύνορα με την Ελβετία! 

ΠΗΓΗ-http://www.tlife.gr/Article/news-pasxali/0-68-45526.html

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Έλλη Αγγελιδάκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τον γιο της!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

elli 1


Τις έχουν ματιάσει τις γυμνάστριες! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει! Μετά το ατύχημα της Ελένης Πετρουλάκη, η φίλη της, Έλλη Αγγελιδάκη λαχτάρισε! Δεν της έφτανε που εδώ και μέρες ταλαιπωρείται από έρπη στο πρόσωπο και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι,  είχε και τρεξίματα με τον 9 χρονο γιο της τον Άλκη!
Ο μικρός είχε πάει σε ένα παιδικό πάρτι και ενώ έπαιζε, τον δάγκωσε ένα σκυλί στο χέρι. Όταν επέστρεψε στο σπίτι με τη μαμά του δεν της το ανέφερε με αποτέλεσμα η πληγή να μολυνθεί. Έντρομη η Έλλη τον πήρε και έτρεψε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί του άνοιξαν τη πληγή για να τη καθαρίσουν.
Η Έλλη κοιτούσε τον γιο της και έσφιγγε τα δόντια της. Αφού του έγιναν και τα απαραίτητα εμβόλια, επέστρεψαν σπίτι. Όλο το βράδυ η γυμνάστρια δεν κοιμήθηκε και ήταν πλάι του και τον κοιτούσε. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά! Περαστικά και στους δυο… 
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/elli-aggelidaki-espeysmena-sto-nosokomeio-me-ton-gio-ths/

Κάνει κούνια μπέλα και “αναστατώνει” το facebook!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece




Κούνια, μπέλα κάνει η μικρή κοπέλα!
Είναι νέα, ωραία, πρωταθλήτρια στο Muay Thai και μας έχει δείξει και τις χορευτικές της ικανότητες στον πάγο! Ο λόγος για την Μαριάννα Καλλέργη, η οποία είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά ποστάρει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό! Αυτή τη φορά άφησε τα αθλητικά της παπούτσια, έβαλε τις ψηλοτάκουνες γόβες της, το τζιν παντελόνι και ένα t-shirt και... πόζαρε στο φακό να κάνει κούνια σαν μικρό κοριτσάκι και την "ανέβασε στο facebook! Φυσικά τα like "έπεσαν βροχή" από τους διαδικτυακούς της φίλους που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν!


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/255464/kanei-koynia-mpela-kai-“anastatonei”-to-facebook-foto#ixzz2QhFSb0dc

Η Ελένη Πετρουλάκη μιλάει για το ατύχημα της! (ΒΙΝΤΕΟ)

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Ελένη Πετρουλάκη μιλάει για το ατύχημα της


Η Ελένη Πετρουλάκη έπαθε έγκαυμα σε εκδήλωση που είχε παραβρεθεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Η γυμνάστρια μίλησε στην κάμερα του star για την περιπέτεια που είχε και τόνισε ότι είναι δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθεί , ενώ θα απέχει και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για ένα διάστημα.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/255617/i-eleni-petroylaki-milaei-gia-to-atyhima-tis#ixzz2QhEB0ly3

Γωγώ Μαστροκώστα: Γιατί γύρισε την πλάτη στην Ιρίνα Σάικ!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

gwgw_dellas_0002


Δε λέω. Όλοι περίμεναν  την Ιρίνα Σάικ αλλά η  παρουσία της Γωγώς Μαστροκώστα θα έδινε άλλο χρώμα στο πάρτι! Όμως ενώ είχε προσκληθεί, απο τον Χάρη Σιανίδη ενώ ήταν εκεί και αγαπημένα της πρόσωπα που ήθελε πολύ να δει, όπως η Ιωάννα Λίλη, τελικά έλαμψε δια της απουσίας της!
Ο αγώνας της Κυριακής ήταν η αιτία… Η Γωγώ περίμενε ένα καλό αποτέλεσμα που όμως δεν ήρθε… Ο  υποβιβασμός της ΑΕΚ στην Β Εθνική, την τσάκισε! Γιατί πάνω απ όλα τσάκισε τον σύζυγό της, τον Τραϊανό…  η ατμόσφαιρα στο σπίτι ήταν κακή… και οι δυο λυπημένοι… Το κινητό του Τράι χτυπούσε όλο το βράδυ… Η Γωγώ που πάντα συνοδεύεται από τον σύζυγό της στις εξόδους της ούτε καν σκέφτηκε να παραστεί μόνη της στο πάρτι… έτσι η Ιρίνα ήταν η μόνη που πολιορκήθηκε απο τα φλας. 
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/gwgw-mastrokwsta-giati-gyrise-thn-plath-sthn-irina-saik/

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δείτε ποιο πασίγνωστο μοντέλο έκανε αυτή την εμφάνιση!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece



Είναι πραγματική καλλονή, εφόσον έχει υπάρξει εστεμμένη και είναι επιτυχημένο μοντέλο. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την απαθανάτισε σε έξοδο της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η Έφη Κυριάκου, πιο σέξι από ποτέ, φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα και εντυπωσιακές φούξια γόβες.
ΠΗΓΗ-http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-090041136.html

Ελληνίδα Γυμνάστρια στα βραχάκια ολόγυμνη κάνει Yoga!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Artistic Nature Yoga 013

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για το κορίτσι αυτό που ψάχνεται συνεχώς. Με το αντικείμενο της δουλειάς της με το κορμί της με τα προσωπικά της. Είναι σε διαρκή έξαψη. Κι αυτό πιστέψτε με. Δεν είναι κακό. Δε την βαριέσαι ποτέ. Αυτή τη φορά η Χριστίνα Πάζιου επέλεξε να μας «στείλει» όλους.
Τι έκανε. Πρόκειται για ένα πολύ  συγκεκριμένο είδος yoga το οποίο και έκανε σεμινάριο στην Ταϊλάνδη πριν απο 2 χρόνια με δάσκαλο που έχει διδάξει τον Γούντι Χάρελσον και την Μεγκ Ραιαν και τον Μαθιου Μακοναχι.

Όπως μάθαμε λοιπόν-και είδαμε στην τελική-η ιδιαιτερότητα αυτού του είδους γιόγκα είναι ότι δεν κλείνεσαι σε μια αίθουσα αλλά ακολουθείς τους ήχους της φύσης και τις ανάγκες του ελεύθερου σώματος σου. Έτσι και η Χριστίνα χωρίς καταπίεση βγήκε στα βραχάκια ολόγυμνη για Yoga…Δείτε τις εικόνες!!!
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/apisteyto-ellhnida-gymnastria-sta-vraxakia-ologymnh-kanei-yoga/#more

Ελένη Πετρουλάκη: Η επόμενη μέρα…τα εγκαύματα και η…δυσκολία!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

petroulaki_h_633_451

Είναι άτυχη  αυτές τις μέρες… τις έχουν συμβεί διάφορα λες και την έχουν ματιάσει! Εκείνη όμως δε το βάζει κάτω… Πονάει αλλά θα το ξεπεράσει. Η Ελένη Πετρουλάκη είχε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης και κάηκε στο χέρι…έπιασε ένα σίδερο λίγο πριν μαγειρέψει και τσουρουφλίστηκε.
Στο νοσοκομείο η διάγνωση ήταν εγκαύματα πρώτου βαθμού. Αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε σπίτι της. Όμως ο Γολγοθάς μόλις είχε ξεκινήσει. Το χέρι που κάηκε είναι το δεξί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει μόνη της ούτε τα βασικά. Οι κόρες της θέλουν να την αγκαλιάσουν αλλά δεν μπορούν.
Και η Ελένη ενώ πονάει χαμογελά γιατί δε θέλει να τις τρομάξει.  Σήμερα πήγε πάλι στο νοσοκομείο καθώς πρέπει να κάνει αλλαγές. Κάθε μέρα. Και όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε έναν οργασμό εργασίας με τη συγχώνευση του γυμναστηρίου της στη Κηφισιά.
ΠΗΓΗ- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/eleni-petroulaki-h-epomenh-mera-ta-egkaumata-kai-h-dysdkolia/#more

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Άννυ Γιόκαλα (fitness champion): H αθλήτρια που κάνει αισθητή την παρουσία της...

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Άννυ Γιόκαλα (fitness champion):  H αθλήτρια που κάνει αισθητή την παρουσία της...




Άννυ Γιόκαλα από τις καλύτερες fitness αθλήτριες με συνεχή παρουσία και επιτυχίες στον χώρο της Σωματικής Διάπλασης. H Aννυ ασχολείται με ένα άθλημα και μια κατηγορία όχι και τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα, ίσως κορίτσια θα έπρεπε να πάρετε παράδειγμα την πορεία και το αποτέλεσμα της σκληρής δουλεια στο γυμναστήριο. Δεν είναι τυχαίες οι διακρίσεις. Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:
 
- Υπήρχε κάποια προϊστορία στο χώρο του αθλητισμού; ποιός σε μύησε στο χώρο της Σωματικής Διάπλασης;
Από την ηλικία των πέντε ασχολούμαι με το χειμερινό σκι, λίγο αργότερα συμπεριέλαβα στο πρόγραμμα μου τον στίβο, στο γυμνάσιο έπαιζα με την σχολική ομάδα μπάσκετ για να καταλήξω στα 16 να γυμνάζομαι με βάρη στο πλευρό ενός θείου μου που ασχολούνταν εντατικά με το bodybuilding.
 
- Τι είναι αυτό που σε γοήτευσε από το χώρο και ποιός σε παρότρυνε να ασχοληθείς σε αγωνιστικό επίπεδο;
Στα πρώτα μου βήματα με γοήτευαν περισσότερο οι εικόνες, ξένες αθλήτριες του fitness που κέντριζαν την προσοχή μου καθώς ξεφύλλιζα τα πρώτα μου περιοδικά bodybuilding. Από νωρίς μου είχαν μιλήσει για το αγωνιστικό fitness, μάλιστα παρακολουθούσα ανελλιπώς αγώνες bodybilding από μικρή ηλικία. H προσωπική μου ζωή όμως σε συνδυασμό με τα επιχειρηματικά και επαγγελματικά μου πλάνα το καθιστούσε σχεδόν αδύνατο. Αρκετά χρόνια αργότερα ωρίμασε σαν ιδέα και με την παρότρυνση του πρώην άντρα μου ασχολήθηκα αγωνιστικά το 2006.




- Πότε συμμετείχες για πρώτη φορά σε αγώνες, σε ποιά διοργάνωση και κατηγορία;
Πρώτη μου συμμετοχή ήταν με τη nabba Αθήνα το Νοέμβριο του 2006 στην κατηγορία fitness. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί ακόμη η κατηγορία bikini για αθλήτριες χωρίς έντονη μυικότητα.
 
- Πόσο επίπονη και πειθαρχημένη είναι η προετοιμασία σου την περίοδο πριν τους αγώνες και πόσο εξαντλητική για τον οργανισμό σου; Υπάρχουν μυστικά έτσι ώστε να φέρεις το σώμα σου στο επιθυμητό αποτέλεσμα έτσι ώστε να είσαι έτοιμη για νέες κατακτήσεις;
Η αγωνιστική μου προετοιμασία δεν ήταν ιδιαίτερα επίπονη ποτέ, συγκριτικά με αυτά που έβλεπα και άκουγα αναφορικά με άλλες αθλήτριες. Έχει τύχει να αγωνιστώ (όσο περιέργο και αν ακούγεται) μόνο με δέκα μέρες διατροφή αγώνων. Σίγουρα όμως αν ο στόχος είναι υψηλός χρειάζεται πειθαρχία σε θέμα διατροφής και προπόνησης και αυτό και κάνω τώρα.
 
- Ποιός είναι ο προπονητής σου; Και τη μερίδιο επιτυχίας του προσάπτεις για την μέχρι τώρα πορεία σου;
Προπονητής μου από τον Αύγουστο 2012 είναι ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής Σπύρος Μέμος. Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά και έπεται φυσικά μεγάλη συνέχεια για την επίτευξη των στόχων μας.

- Υπάρχει κάποιος σπόνσορας πίσω από σένα που σε στηρίζει.
Ο χορηγός μου είναι η εταιρία GOLDTOUCH NUTRITION. Ευχαριστώ θερμά την εταιρία μου και τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Κωνσταντίνο Φούλια, ο οποίος είναι δίπλα μου στην πορεία μου, στηρίζει οικονομικά την προετοιμασία μου, είναι καλός συνεργάτης και πάνω από όλα φίλος.
 
- Ποιοί είναι οι στόχοι που θέλεις ακόμα να κατακτήσεις;
Θα ήθελα να διακριθώ σε κάποιους πολύ καλούς αγώνες στο εξωτερικό.
 
- Ποιές είναι οι διακρίσεις σου και ποιά ξεχωρίζεις από αυτές;
Πρώτες και δεύτερη θέση στις κατηγορίες shape, figure και fitness. Η καλύτερη μου διάκριση ήταν αυτή στο παγκόσμιο της nabba to 2007 όπου κατέλαβα τη δεύτερη θέση στην κατηγορία shape.
 
- Πιστεύεις ότι υπάρχει έλλειψη κινήτρων στην Ελλάδα έτσι ώστε να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα μία νέα αθλήτρια;
Σίγουρα το οικονομικό βάρος αποτελεί τροχοπέδη για μια νέα αθλήτρια που θέλει να ασχοληθεί εντατικά με το fitness, ειδικά τώρα που διανύουμε μία δυσχερή για τη χώρα οικονομική περίοδο. Αυτό όμως που παρατηρώ και θεωρώ ελπιδοφόρο μήνυμα, είναι ότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με τη γυμναστική με βάρη και έχουν απελευθερωθεί από την παλιομοδίτικη φοβία ότι τα βάρη μπορούν να καταστρέψουν ένα γυναικείο, θηλυκό κορμί.

- Ποιά είναι τα fitness tips που θα έδινες σε μια γυναίκα έτσι ώστε να αποκτήσει ένα καλλίγραμμο κορμί σαν το δικό σου;
Αυτό που συμβουλεύω τις κοπέλες που θέλουν να αποκτήσουν ένα σφιχτό, θηλυκό κορμί με όμορφες καμπύλες είναι να κάνουν εντατικά ενδυνάμωση με βάρη και να ακολουθούν πιστά ένα διατροφικό πρόγραμμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και να εγκαταλείψουν τις εξαντλητικές δίαιτες, γιατί με αυτές το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να αποκτήσουν ένα καχεκτικό καθόλου θελκτικό σώμα.
 
- Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να ασχολούνται με τη γυμναστική με αντιστάσεις και βάρη τι θα έλεγες ως προς αυτό…
Νομίζω ότι αυτό τείνει να εκλείψει με τα χρόνια. Καθημερινά δέχομαι δεκάδες μηνύματα γυναικών που αυτοαναιρούν παλιότερες απόψεις τους ότι η γυμναστική με βάρη "σκληραίνει" μία γυναίκα. Νομίζω ότι είναι στην επιλογή της κάθε γυναίκας σε ποιο σημείο θέλει να φτάσει το σώμα της αναφορικά με τη μυικότητα και αυτό φυσικά μετά από δουλειά πολλών ετών. Είναι πολύ πιο εύκολο και λιγότερο επίπονο για μία γυναίκα να μείνει σε κάποιο επίπεδο light όπως το αποκαλώ εγώ, παρά να προχωρήσει σε επίπεδα έντονης μυικότητας. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται οι κοπέλες ότι την μία μέρα θα κάνουν προπόνηση με βάρη και την επόμενη μέρα θα ξυπνήσουν σαν linda murray.
 
- Αννυ σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Ευχαριστώ πολύ το ifitnessbook.com για την φιλοξενία. Μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μου στο facebook και την επίσημη ιστοσελίδα μου Http://www.anniegiokala.com
ΠΗΓΗhttp://www.ifitnessbook.com/sinenteukseis/item/939-anniegiokala


ΣΟΦΙΑ ΛΑΤΤΑ-Αυτή είναι η 27χρονη ελληνίδα γυμνάστρια που ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη στο Twitter (και στο facebook)

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece







Είναι η Σοφία Λάττα. Γυμνάστρια που κάνει τ΄ αδύνατα δυνατά για να ξεχωρίσει!
(και ήδη ξεχωρίζει..συμπληρώνουμε εμείς σαν GFW)
ΠΗΓΗ-http://sfinaki.com/?p=18086

Η Κατερίνα Στικούδη ξαπλωμένη στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ! (φωτό)

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Η Κατερίνα Στικούδη ξαπλωμένη στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ! (φωτό)




Η Κατερίνα Στικούδη ανήκει στην μικρή κατηγορία των γυναικών που δεν βάφεται στην καθημερινότητά της.
Άλλωστε έχει αψεγάδιαστο πρόσωπο και δεν έχει λόγο να βγαίνει συνέχεια βαμμένη. Η τραγουδίστρια πέρα από όμορφη διαθέτει και πολύ καλή σιλουέτα την οποία πασχίζει να διατηρήσει με γυμναστική και διατροφή. Πριν λίγες μέρες είχε ξαπλώσει και σκεφτόταν ότι δεν ήθελε να πάει γυμναστήριο αλλά έπρεπε. Μάλιστα «ανέβασε» μια φωτογραφία της όπου ήταν ξαπλωμένη και αμακιγιάριστη στην προσωπική της σελίδα στο instagram.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/255100/i-katerina-stikoydi-xaplomeni-sto-krevati-tis-horis-ihnos-makigiaz-foto#ixzz2QVIipcBo

Ελένη Πετρουλάκη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μετά από ατύχημα!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Ελένη Πετρουλάκη: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα μετά από ατύχημα


Η Ελένη Πετρουλάκη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε σε εκδήλωση.
Η γυμνάστρια αφού μίλησε σε εκδήλωση στη συνέχεια θα μαγείρευε σε μια κατσαρόλα που θα έμπαινε στο βιβλίο Γκίνες λόγω του μεγέθους της. Μια άτυχη στιγμή στάθηκε ικανή για να καεί. Ανεβαίνοντας μια σκάλα ακούμπησε δίπλα σε ένα σίδερο που έκαιγε και με αφόρητους πόνους από τα εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. ΗΕλένη Πετρουλάκη μίλησε στο star για το ατύχημα και είπε πως τώρα είναι καλά!
ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΝΗ!


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/255238/eleni-petroylaki-sto-nosokomeio-me-egkaymata-meta-apo-atyhima#ixzz2QVHNLHKM

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανάμεσα σε πρώην και νυν…»Δεν ήξερα που να κοιτάξω»

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

φωτογραφία

Το κορίτσι αυτό μάλλον διαβάζει τα κείμενα μου. Εγώ δεν σας το είπα πριν μερικές μέρες ότι δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξει όταν εμφανίστηκε στο στέκι του Βέρτη; Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου γράφω, που έχει από την μια τον Κώστα Πηλαδάκη να την καμαρώνει και από την άλλη το Λούκα Γιώρκα που τραγουδούν μαζί! Ε…τώρα το δηλώνει και μόνη της! Μόνο που αυτή κάνει πλάκα για τη χιουμοριστική φωτογραφία που πόσταρε με τη Ράνια Κωστάκη! Όπως και να έχει μου…κλέβει ατάκες!
πηγή- http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/eirhnh-papadopoyloy-anmamesa-se-prwhn-kai-nn-den-hxera-poy-na-koitaxw/#more

Μενεγάκη σε Πετρουλάκη: “Το παρακάνεις κι εσύ! Μας αγχώνεις”

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Την Ελένη Πετρουλάκη είχε καλεσμένη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για να δείξει έναν νέο τρόπο γυμναστικής. Όταν την καλωσόρισε, είπε στη γνωστή γυμνάστρια για το υπέροχο σώμα που διατηρεί: "Το παρακάνεις κι εσύ! Μας αγχώνεις".
Δείτε το βίντεο:
http://youtu.be/kKL2w9ioFbk
ΠΗΓΗ- http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CF%83%CF%8D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-191543571.html

Αποκλειστικό : Δείτε τα… τεντώματα της Πετρουλάκη!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece


 Έχει κορμί  που μπορεί και τα κάνει όλα! Τόσα χρόνια άλλωστε το γυμνάζει. Τώρα ξεκίνησε και νέες ασκήσεις σε νέα προγράμματα που σε βοηθούν πολύ… αν μπορείς να τα πετύχεις βέβαια…γιατί στην εικόνα τουλάχιστον φαίνονται κομματάκι δύσκολα…
Η Νίκη Πετρουλάκη όμως  είναι λάστιχο! Δείτε τι κάνει με τον  Babalu Aye, γνωστό δάσκαλο της γιόγκα! Πάντως και οι δυο αδερφές είναι τούμπανα! Εντελώς!!! 

ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/apokleistiko-deite-ta-tentwmata-ths-petroylakh/

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δείτε Ελληνίδα Celebrity ν΄απλώνει μπουγάδα με το string!!!!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece






Φανταστείτε λίγο τη στιγμή. Να κοιμόμαστε στο κρεβάτι και ξαφνικά να καταλαβαίνετε ότι το φως μπήκε στο δωμάτιο. Να γυρνάτε προς το σημείο και να βλέπετε αυτή την εικόνα. Έναν πωπό απλά να ξεχωρίζει μέσα από τις ακτίνες του Ήλιου.
Μετά το στεφάνι της Βεργίνας ιδού ο φωτεινός πάτος της Σοφίας. Τον βάζει στο σκοτάδι και φέρνει το φως  Κορίτσι μου δε μας λυπάσαι; Είναι δυνατόν ν΄απλώνεις μπουγάδα να σε φωτογραφίζουν και κατόπιν να ποστάρεις την εικόνα στο Facebook; Πως θα βγει η μέρα σήμερα μου λες; Είναι η Σοφία Λάττα. Γυμνάστρια που κάνει τ΄ αδύνατα δυνατά για να ξεχωρίσει. Οκ. Τ΄ομολογώ. Η πίσω κίνησή της είναι ξεχωριστή…!
ΠΗΓΗ-http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/apisteyto-deite-ellhnida-celebruity-n-aplwnei-mpoygada-me-to-strinf/#more

Μαστροκώστα – Δέλλας: Η κόρη τους λατρεύει το μπαλέτο!

All latest news and photos of Gorgeous Greek Fit Ladies and Athletes either Foreign Women that work in Greece

Μαστροκώστα – Δέλλας: Η κόρη τους λατρεύει το μπαλέτο!


Σε σχολή χορού των Νοτίων προαστίων παρακολουθεί δυο φορές την εβδομάδα μαθήματα μπαλέτου η 4χρόνη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα, Βικτώρια.
«Της αρέσει πολύ ο χορός. Μάλιστα οι γονείς της θεώρησαν ότι το μπαλέτο θα τη βοηθήσει να αποκτήσει πειθαρχία», λέει στο περιοδικό OK, άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/254847/mastrokosta-–-dellas-i-kori-toys-latreyei-to-mpaleto#ixzz2QDoPdPjH